کهیر چیست | علل، علائم، راه های تشخیص و درمان
معرفی انواع کهیر و چگونگی درمان آن
فهرست مطالب
کهیر، علائم و راهکارهای رفع آن
عارضههای پوستی انواع و اقسام مختلفی دارند که ریشه بعضی از آنها مشکلات داخلی بدن است و بعضی دیگر به خاطر عادتهای غلط زندگی به وجود میآیند.
کهیر یکی از این همین مشکلات پوستی است که بروز آن محدود به نقطه خاصی از بدن نمیشود و اغلب با سوزش و خارش همراه است. عوامل متعددی وجود دارد که در نتیجه آنها تمام یا بخشی از بدن درگیر این عارضه پوستی میشود.
در ادامه این مطلب، قصد داریم تا درباره انواع کهیرهای پوستی صحبت کنیم و اطلاعات مفیدی در رابطه با دلیل بروز آنها و راهکارهایی که به پیشگیری از آن کمک میکنند، ارائه دهیم. در صورتی که خود یا نزدیکان از این عارضه پوستی رنج میبرید، تا انتها همراه ما باشید.
کهیر چیست؟
کهیر که در علم پزشکی با عنوان اورتیکاریا (urticaria) یا اسم عامیانهتر Hives شناخته میشود، باعث ایجاد تورم، خارش، التهاب و سوزش در تمام پوست بدن یا بخشهای مختلفی از آن خواهد شد. به جرات میتوان گفت چیزی حدود ۲۰ درصد از مردم جهان حتی برای یک بار، این عارضه پوستی را در انواع مختلف آن تجربه کردهاند.
بنابراین میتوان نتیجه گرفت که کهیر، در زمره شایعترین عارضههای پوستی قرار میگیرد که شاید اذیتکننده باشد اما در ۹۹ درصد مواقع، بیماری خطرناک و کشندهای نخواهد بود.
دلیل علمی بروز کهیر در پوست بدن، فعال شدن یک سری از سلولهای ایمنی پوست که ماست سل نام دارند، بیان شده است.
زمانی که یک عامل درونی یا خارجی سلولهای ماست سل را فعال کند، آنها شروع به تولید مادهای شیمیایی به نام هیستامین خواهند کرد. این ماده و مواد دیگری که توسط این سلولها تولید میشوند، عارضه پوستی به نام کهیر را به وجود خواهند آورد.
آنچه باید درباره کهیر بدانید
متاسفانه ناآگاهی در زمینههای مختلف باعث شده است تا افراد در هنگام مواجهه خود یا نزدیکان به ضایعه پوستی کهیر، دچار استرس و نگرانی شوند. برای همین بد نیست نکاتی را درباره کهیر بدانید:
- مسری نیست و سرایت پیدا نمیکند.
- کشنده نیست.
- در اکثر مواقع قابل درمان است.
- هر قرمز و التهاب پوستی، کهیر محسوب نمیشود.
- شناسایی عوامل بروز آن بهراحتی امکانپذیر نیست.
معرفی انواع کهیرهای پوستی
این ضایعههای پوستی معمولا زود خوب میشوند. اما در حالت کلی اگر بخواهیم انواع کهیرهای پوستی را دستهبندی کنیم، باید این کار را از لحاظ مدت زمان ابتلا انجام دهیم.
بنابراین با توجه به این موضوع انواع کهیر را در دستههای زیر قرار میدهیم:
کهیرهای حاد
این کهیرها مدت زمان ابتلای کمی دارند. یعنی در بهترین حالت چند ساعت و در بدترین حالت ممکن، فرد را ۶ هفته درگیر این عارضه میکنند. کهیرهای از نوع حاد، اغلب نیازی به درمان یا مصرف داروی خاصی ندارند و گاهی خودبهخود از بین خواهند رفت.
شایعترین کهیرهای حاد عبارت هستند از:
کهیر بارداری
یکی از رایجترین کهیرهای حاد پوستی، کهیر در بارداری است. عموما خانمهایی که ماههای اول یا آخر دوره بارداری را سپری میکنند، با این نوع کهیر مواجه خواهند شد.
هنوز دلیل اصلی این ضایعه پوستی مشخص نشده است. اما تحقیقات نشان میدهد، زمانی که رشد جنین منجر به افزایش سایز شکم در دوران بارداری شود، پوست در حالت کشش قرار میگیرد و آنتیژن تولید میکند.
هنگامی که تولید این آنتیژنها به بیشترین مقدار خود برسد، پوست به التهاب، خارش، قرمزی دچار خواهد شد که به آن کهیر بارداری میگویند. کهیر بارداری برای مادر و جنین خطرناک نیست و سلامت آنها را تحتالشعاع قرار نمیدهد.
کهیر عصبی
تنشهای عصبی در برخی افراد منجر به بروز کهیرهای پوستی میشود. این کهیرها که از اعصاب ناآرام نشات میگیرند، ظاهر متفاوتی با دیگر ضایعات پوستی دارند. لکه و جوشهای برجسته قرمز رنگی که بعد از استرس، اضطراب و ناآرامی روی پوست افراد ظاهر میشود، همان کهیرهای عصبی است.
مصرف نوشیدنیهای الکلی و کافئیندار باعث میشود تا شدت این ضایعه پوستی افزایش پیدا کند. پس بهتر است در زمان ابتلا به کهیر عصبی، از مصرف این نوشیدنیها اجتناب کنید.
کهیرهای مزمن
این نوع عارضهها که به کهیر مزمن معروف هستند، در بهترین حالت ممکن بیش از ۶ هفته طول میکشند و اغلب پزشکان راهکارهایی برای درمان آنها پیش روی افراد مبتلا قرار میدهند.
متاسفانه این نوع کهیر آنقدر دردناک و آزاردهنده است که زندگی شخص مبتلا را مختل میکند و باعث میشود فرد خواب، خوراک، کار و روند زندگی درستی نداشته باشد.
تحقیقات نشان داده است، نیمی از کسانی که به کهیر مزمن مبتلا میشوند، بعد از یک سال به بهبودی کامل دست پیدا میکنند.
ناگفته نماند که این نوع کهیر، خود دو زیردسته دارد که به شرح زیر هستند:
- کهیر القایی مزمن: این عارضه زمانی بروز پیدا میکند که عامل تحریککننده با پوست تماس داشته باشد. این کهیر در علم پزشکی با عنوان Chronic Inducible Urticaria شناخته میشود.
- کهیر خودبهخودی مزمن: این عارضه همانطور که نام آن نشان میدهد، کاملا خودبهخود به وجود میآید و ریشه آن مشکلات و بیماریهای زمینهای است. در علم پزشکی این کهیر را با عنوان Chronic Spontaneous Urticaria میشناسند.
کهیر فیزیکی
این نوع عارضه پوستی ربطی به حساسیتهای غذایی، دارویی، تماس عامل تحریککننده به پوست و مسائل مشابه ندارد. آنها زمانی به وجود خواهند آمد که پوست نسبت به تحریکات فیزیکی مانند نور خورشید، سرما، گرما و عوامل محیطی دیگر واکنش نشان دهد.
کهیر چه علائمی دارد؟
هر نوع بیماری به شیوهای خود را نشان میدهد. کهیر هم به عنوان ضایعه پوستی، یک سری علائم و نشانههایی دارد که در زیر به آنها اشاره کردهایم. زمانی که شاهد این علائم روی پوست خود و نزدیکان بودید، میتوانید بهسرعت ضایعه پوستی کهیر را تشخیص دهید.
- احساس خارش در پوست
- قرمز شدن پوست
- ملتهب شدن و برآمدگی پوست
- سفید شدن قسمت ملتهب بعد از فشار دادن
در صورت مشاهده این علائم توصیه میکنیم با مشاوران متخصص و آنلاین پوست و مو پذیرش ۲۴ صحبت کنید تا راهکارهای درمانی موثر را پیشنهاد دهند.
علل بروز کهیر چیست؟
تعداد عواملی که به عنوان علل بروز کهیر شناخته شدهاند، بسیار زیاد است. بعضی از رایجترین آنها عبارت هستند از:
بعضی از خوراکیها
مواد درون بعضی از خوراکیها با ساختار بدنی برخی افراد سازگار نیست. به همین خاطر، خوردن آنها باعث میشود تا روی پوست بدن فرد کهیر به وجود آید. شایعترین این خوراکیها، مغزجاتی از قبیل بادام زمینی، فرآوردههای حیوانی مانند تخم مرغ و غذاهای دریایی از جمله صدف هستند.
بعضی از داروها
بعضی از داروها باعث بروز ضایعههای پوستی از قبیل کهیر میشوند. به همین خاطر است که پزشکان توصیه میکنند تا افراد قبل از استفاده از بعضی داروها در روند درمان، آن را امتحان کنند تا از حساسیتزا بودن یا نبودن دارو مطلع شوند.
شایعترین این داروها به شرح زیر هستند:
- آنتیبیوتیکهایی از قبیل سولفا و پنیسیلین
- مسکنهایی از قبیل کدئین و مورفین
- داروهای ضدالتهابی از قبیل آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن
اکثر عفونتها
عفونتهای بدنی به دو دسته عفونت باکتریایی و ویروسی تقسیمبندی میشوند. هر یک از این عفونتها انواع مختلفی دارند که بعضی در بدن افراد مختلف باعث ایجاد ضایعه پوستی کهیر میشوند. شایعترین عفونتهای باکتریایی که به عنوان عامل ایجاد کهیر معرفی شدهاند عبارت هستند از:
- گلودردهای چرکی
- عفونت مجاری ادرار
- عفونت مقاربتی
- عفونت روده
از عفونتهای ویروسی که منجر به بروز کهیر میشوند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرماخوردگی
- هپاتیت
- آنفولانزا
- مونونوکلئوز عفونی
بعضی حیوانات خانگی
مو، بزاق دهان و فضولات بعضی از حیوانات خانگی باعث ایجاد کهیرهای پوستی میشود. گربه، سگ و حیواناتی از این قبیل، در این دسته قرار میگیرند.
نیش حشرات
ناحیه اطراف نیش حشراتی از قبیل زنبور روی پوست، گاهی دچار کهیر میشود. البته بعضی مواقع این کهیر به کل بدن سرایت میکند که به آن واکنش شدید آنلافلاکسی میگویند. این نوع کهیر باید سریعا درمان شود چون امکان دارد ریه، مجاری تنفسی و حتی بخشهای دیگر را درگیر کند.
کهیر را چگونه درمان کنیم؟
همانطور که بارها در بخشهای گذشته بیان کردیم، انواع کهیر هیچ موقع نمیتوانند کشنده و خطرناک باشند. مگر در حالتهای خاص که بهندرت اتفاق میافتد.
هر چند در اغلب مواقع کهیرها خودبهخود بهبود پیدا میکنند اما آزاردهنده بودن التهاب، قرمز، خارش و سوزش پوست در هنگام ابتلا به این مشکل، افراد را به فکر درمان میاندازد.
از دوران گذشته روشهای درمان متعددی برای درمان کهیر وجود داشته است. این روشهای قدیمی هنوز هم در میان کسانی که به طب سنتی معتقد هستند و داروهای گیاهی مصرف میکنند، طرفدار دارند.
توجه کنید راهکارهای درمانی زیر ممکن است برای همگان موثر نباشند، بنابراین توصیه میکنیم با مشاوران متخصص و آنلاین پوست و مو پذیرش ۲۴ صحبت کنید تا بهترین روش درمان کهیر را به شما پیشنهاد دهند.
درمان کهیر خانگی
در درمان خانگی ضایعه پوستی کهیر لازم است تا سبک زندگی خود را تغییر دهید و از عوامل محرک دور بمانید. بنابراین پیشنهاد میکنیم:
- استرس، اضطراب و ناراحتی را از خود دور کنید.
- مصرف دخانیات را حتیالامکان قطع کنید.
- نوشیدنیهای الکلی و کافئیندار مصرف نکنید.
- برای شستوشوی پوست خود از شویندههای ملایم استفاده کنید.
- از پوشیدن لباسهای تنگ و غیرنخی اجتناب کنید.
- خوراکیهایی را که موجب ایجاد آلرژی میشوند از سبد غذایی خود حذف کنید.
- از مصرف داروهای حساسیتزا دوری کنید.
- در زمان بروز کهیر، از کمپرسهای یخ روی پوست خود استفاده کنید.
درمان کهیر طب سنتی
برای درمان کهیر چه بخوریم؟
طب سنتی بهنوبه خود میتواند در طولانی مدت، مشکلات و بیماریهای متعددی را درمان کند. اگر کهیرهای شما چندان آزاردهنده نیستند، میتوانید به جای مراجعه به پزشک و مصرف داروهای شیمیایی، از داروهای گیاهی مورد تایید طب سنتی برای بهبود کهیرها بهره ببرید. برای دریافت راهنمایی بیشتر از مشاوره طب سنتی آنلاین پذیرش ۲۴ کمک بگیرید.
راهکارهای پیشنهادی طب سنتی برای درمان کهیر عبارت است از:
- استفاده از سرکه سیب: سرکه سیب به خاطر داشتن طبع سرد، التهاب، سوزش و خارش را بهسرعت بهبود میبخشد. پس بهتر است سرکه را روی محل کهیر ضماد کنید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه محل مورد نظر را با آب ولرم بشویید.
- استفاده از جو دوسر: مقداری جو دوسر را داخل کیسه پارچهای بریزید. آن را چند دقیقه در آب گرم قرار دهید. حالا محلی را که دچار ضایعه پوستی شده است با محتویات کیسه پارچهای ماساژ دهید.
- استفاده از روغن فندق: روغن فندق به خاطر داشتن آنتیاکسیدان قوی، تاثیر زیادی بر درمان التهاب و خارش دارد. بهتر است روزی چند مرتبه از روغن فندق روی محل کهیر استفاده کنید.
- استفاده از نوشابه: یکی از روشهای درمان جالبی که اثربخشی فوقالعادهای دارد، قرار گرفتن روزانه ۱۵ دقیقه در وان نوشابه و آب است. نوشابه به خاطر داشتن خاصیت ضدالتهابی و ضدخارشی، درمان خوبی برای پوستهای مستعد کهیر خواهد بود.
- استفاده از آبلیمو: آبلیموی تازه بهصورت خوراکی و همچنین موضعی میتواند به کاهش سوزش، خارش، قرمزی و التهاب کهیر کمک و آن را درمان کند.
درمان کهیر دارویی
گاهی سوزش، خارش و التهاب کهیر آنقدر زیاد است که روشهای درمان خانگی و طب سنتی پاسخگو نیستند. در این هنگام بهتر است به سراغ داروهای مخصوص درمان کهیر بروید که بعضی خوراکی هستند و تعدادی دیگر بهصورت موضعی قابل استفاده خواهند بود.
اما بهتر است قبل از استفاده داروهای مختلف، آزمایش خونی را که تشخیصدهنده عامل آلرژی و کهیر است، انجام دهید. بعد از شناسایی عوامل تحریککننده، نوبت به آن میرسد که به سراغ داروهای درمانگر بروید.
داروهای آنتیهیستامین
بهترین آنتی هیستامین برای درمان کهیر
مصرف این داروها در بدن کاری میکند که تولید ماده هیستامین توسط سلولهای ایمنی پوست به نام ماست سل متوقف شود و عامل درونی برای بروز کهیر از بین برود.
اصولا داروهای آنتیهیستامین به عنوان رایجترین داروهای درمانگر کهیر شناخته میشوند که گاهی ممکن است دکتر کهیر مصرف دو یا چند نوع آن را بهصورت همزمان تجویز کند.
داروهای کورتیکواستروئیدی
قرص کهیر و خارش
این داروها در واقع همان کورتونها هستند که بهصورت خوراکی، وریدی، افشانهای و شکلهای گوناگون دیگر مورد استفاده قرار میگیرند.
زمانی که کهیرهای پوستی شدت پیدا کنند، پزشک انواع مختلف آنها از قبیل بتامتازون، دگزامتازون، هیدروکورتیزون، تریامسینولون، متیل پردنیزولون، پردنیزون، کلوبتازول، بکلومتازون، فلودروکورتیزون، فلوسینولون، فلوتیکازون و سایرین را تجویز خواهد کرد.
داروهای اپینفرین
این داروها که اغلب بهصورت وریدی و در قالب آمپول مورد استفاده قرار میگیرند، به عنوان آدرنالین هم شناخته میشوند.
این داروها با جاری شدن در رگها، به کاهش التهابات، سوزش، خارش و قرمزی پوست ناشی از بروز کهیر کمک میکنند. از رایجترین این داروها میتوان به آمپول اپیپن اشاره کرد.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
حال که با انواع کهیر آشنا شدید و مدت زمان ابتلای هر کدام از آنها را فهمیدید، میدانید چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید. اگر کهیر پوستی شما یا نزدیکان بیش از یک ماه طول کشید و هیچ یک از روشهای درمانی خانگی، طب سنتی و دارویی پاسخگو نبود، به سراغ دکتر بیماریهای پوست بروید. در صورتی که کهیر را در کودکان مشاهده کردید، دکتر کهیر کودکان میتواند درمان های مناسبتری به شما معرفی کند.
در صورتی که شرایط لازم را برای مراجعه حضوری سریع نزد پزشک متخصص پوست و مو ندارید، اصلا نگران نباشید. چون مشاوران متخصص و آنلاین پوست و مو مجموعه درمانی پذیرش ۲۴ بهصورت شبانهروزی از طریق صوتی و نوشتاری پاسخگوی سوالات شما در مورد کهیر خواهند بود.
فراموش نکنید پوست انسان یک سد دفاعی بسیار محکم در برابر عوامل بیماریزا است و با جدی گرفتن مشکلاتی که برای آن پیش میآید، سلامت خود را تضمین خواهید کرد.
سلاممالکابنرحمان تخصصتبسنتی
ازنیاکانمبابیشاز ۱نیمقرنتجربهلطفابابتدرمان
بااینشمارهتماسدرتمامساعاتروز
۰۹۱۳۲۶۰۹۹۸۷
باشه
سلام من چند روز از سینه شروع به سوختن وبه پشت کمرم زد خارش زیاد الانم دونه به صورت تاول شده میسوزه ودرد داره چکار کنم
سلام من به رزین حساسیت داشتم و متاسفانه دچار کهیر در ناحیه صورت و دست ها شدم خیلی وحشتناک شده،دکتر رفتم آمپول زدم ولی خوب نشدم .نمیدونم چکار باید بکنم
سلام وقت شما بخیر سدرو ماست بزنید و یا حنا و ماست خیلی خوب رفع میکنه
و اگر باز رفع نشد باید حتما پاکسازی کبد انجام دهید .
۰۹۱۴۵۳۶۹۱۵۱
سلاممالکابنرحمانتخصصتبسنتی
شماعزیزانکهکهرمیزنیدازاولبهارتااخرپاییز
فقطمقدارجوخوردشدهدر۳روزبجاینهارمثلکتهدرست
کنیدوباماستمیلکنید
من یک دفعه تمام بدن شروع به خارش کرد تاول زد مادرم سریع سیر کوبید مالید به پوست بدنم ، خارش و کهیرم رفع شد البته شنیدم قرص آنتی هیستامین هم خوبه قبل از این اتفاق یک سالی بود پاشنه یکی از پاهام می خارید طوری که برای رفع خارش موقت آن قاشق داغ می زدم ولی بعد از مدتی مجدد خارش برمی گذشت تا اینکه به پیشنهاد دوستی وازلین مدام چرب می کردم تا اینکه بعد از یک هفته به کل خارش آن رفع شد ضمنا یکی از دوستانم بین انگشت بزرگه پاش و شستش مدام خارش داشته مدام وازلین چرب می کرده تا اینکه خارشش بر طرف شده گمانم وازلین قارچهایی را که باعث خارش پوست میشه را از بین می بره به همین علت خارش بر طرف میشه وازلین خشکی پوست را که مهمترین عامل خارش پوست هست را بر طرف می کند.
سلام منم بدنم کلن درشب ساعت ۳یا۵شب بیدار میشم ۴۰دقیقه خوده مخارم دلیلش چیست ممنونم
سلام چندین روزه زیر چشم هام یا به عبارتی گونه های صورتم تیکه تیکه شده و قرمز رنگ به شدت میخاره سفت هم هست بعضی اوقات پوست پوستی میشه
” این نوع بیماری آیا کهیره؟؟
لطفا راهنمایم کنید
با درود فراوان .
الان بمدت دوهفته است که
صورتم قرمز و متورم شده و بشدت میخواره چکار باید بکنم ؟
با پماد وازلین به شرطی اینکه مدام قسمت پوستی که خارش دارد را چرب نمایید خارش را می توانید متوقف کنید البته باید شبانه روز قسمتی که خارش دارد چرب شود به تدریج ظرف کمتر از چند روز خارش بند می آید این روش درمان را یک پروفسور ایرانی در مکه به من یاد داد ناگفته نماند باید صبور باشید تا اثر درمانی آن را بتوانید لمس کنید در صورتی که صبور نباشید و توقع داشته باشید فوری خارش بند آید باید قید این درمان را بزنید من خودم بعد از چند روز توانستم اثر درمانی آن را کم کم حس کنم حالا خوب خوب شدم.
تابستون خوردن آلبالو و فرآورده های آن مثل شربت آلبالو طبیعی تاثیر زیادی داشت
زمستانها هم از داروی ترکیبی موضعی استفاده کردم
سلام خسته نباشید من رو بدنم دونه های قرمز زده همراه باخازش خیلی اذیت داره نیاز ب آزمایش دارم
سلام آیا موقع کهیر زدن استخوان درد طبیعیه؟
ممکنه عوارض دارو باشه
ببخشید باعث جوش یا لکه هم میتونه از بین بره؟
آمپول چی بزنم کهیر از بین برع؟
سلام من ۵ تا آمپول نوروبیون استفاده کردم الان پنج ماهه بدنم و صورتم جوش های قرمز یا چرکی میزنه و خارش دارم هر دکتری ام رفتم نتونستن درمانش کنن چیکار کنم؟ کمکم کنید تورو خدا
سلام آمپول دگزامتازون بزنید چون متاسفانه اینطور که میگید تنها راه همینه
سلام دو هفته اس بدن دچار کهیر شده و خارش خیلی اذیت میکنه…میخواستم بپرسم روزه گرفتن باعث شدید تر شدنش نمیشه؟
سلام ۱۷ سالمه من ۱سال ونیم هست که باکهیر درگیرم وبه همه دکترهارفتم وارمایش دادم ولی همچنان خوب نشدم و بعضی وقتها هم ورم میکنه صورتم
سلام -چه ازمایشی داده ید؟
حجامت را هم امتحان کنید
حجامت رو حتما امتحان کن
کبدتون حرارتش خیلی رفته بالا.
همسر منم ۳،۴ ماهه همین مشکل و داره و دکترا گفتن عصبیه،خواهشا اگر راهی رو امتحان کردین و جواب گرفتین به منم بگین
سلام منم همسرم اینجوری بود یه طب سنتی فصد روش انجام داد
حتمن باید کسی فصد انجام بده کار بلد باشه چون خطرناکه
بعترین دارو یا بهتره بگم درمان،،اول پاک کردن کبد به وسیله سرکا عنگبین خانگی که خودتون درست کنین و دوم اصلاح سبک زندگی
منم دقیقا همین مشکلو دارم علاوه بر خارش بدنم ورم صورتم و لبام خیلی اذیتم میکنه
سلام من۲۷ سالمه۳ روز پیش قرص سرماخوردگی دوتا باهمخوردم بعد نیمساعت سر گیجه گرفتم نخوابیدم وقتی بیدار شدمدیدم پاهامخارش وسوزش دارمفک کردم حشره ای چیزی نیشم زده ولی نه روز بعدش بدتر شد کل پاهام وپشت گردنم بعضی مناطق هم اینجوری شد کوکل زدم علائمی کمن دارمبیماری کهیر با اینکه بار اولمه ک همچین چیزی میشوم ولی خواهش راهنماییمکنید چونخیلی کلافه شدم
سلام ۲۳سالمه حدود ۵ یا ۶ماه بدنم کهیر زده به شدت زیاد پوستم هم خشک وروی کهیر ها خشکی میزنه خیلی اذیتم میکنه متخصص پوست هم رفتم چند بار ولی نتیجه نگرفتم دارویی که دکتر داده رو استفاده میکنم همه از بین میره بعد از این که دارو تمام میشه دوباره بدنم پر میشه
به تعداد غذا و سبک زندگیتونو عوض کنین کلا خوب میشه، نیاز به مصرف دارو نداره
۰۹۳۷۴۹۳۵۳۹۹ برای درمان باآقای دکتربهشتی تماس بگیرید
سلام.برای درمان کهیر یک داروی موثر معرفی کنید.ممنون
۰۹۳۷۴۹۳۵۳۹۹ برای درمان باآقای دکتربهشتی تماس بگیرید
عزیزم برو عطاری
دکتر بمانیان به من نئورال ۱۰۰ داد . هر دوازده ساعت یکی. بعد گفت نئورال ۵۰ بعد ۲۵ . خدایی تا میخوردم خوب بودم ولی داروی بسیار کمیاب و پر عوارضیه. گیر نمیاد همه جا ندارن. مال بیماران خاصه. خلاصه منم درگیر کهیر مزمنم شدیداً
چه موهای خوشگلی داره ماشاالله
سلام وقت بخیر.
من دو سه ساله که دچار کهیر شدم.
و متأسفانه فهمیدم که کهیر عصبی دارم.
چند سال پیش توی انگشتم کهیر زدم و هنوز هم این کهیر باهامه چند ماه بعد دوباره روی یکی از انگشت های دیگه دستم کهیر زدم. خیلی خارشدیدی داره و حتی بعضی واقتا هم خون میاد و کهیر اون قسمت پوسته پوسته میشه و سعیده دیگه نمیدونم چیکار کنم.
۰۹۳۷۴۹۳۵۳۹۹ برای درمان باآقای دکتربهشتی تماس بگیرید