آیا جراحی بینی حین عادت ماهیانه ممکن است؟ پریودی در عمل بینی
فهرست مطالب
پریود بودن در هنگام عمل جراحی بینی یکی از دغدغههای اصلی خانمهایی است که تصمیم به جراحی دارند. متاسفانه برخی از خانمها بهدلیل استرس زیاد در شب قبل از جراحی بینی با خونریزی زودرس قاعدگی مواجه میشوند و ترس از اختلال در جراحی بینی باعث سردرگمی و اضطراب بیشتر آنها میشود.
بسیاری نیز نگران این مساله هستند که پریود شدن آنها همزمان با جراحی ممکن است باعث ایجاد برخی مشکلات و عوارض جانبی شود. معمولا در دوران قاعدگی هر خانم بین ۳۵ تا ۸۰ سیسی خون از دست میدهد و تصور میشود با جراحی بینی خون بیشتری از دست میرود و میتواند این روند مشکلساز باشد.
به طور کلی در مورد رابطه جراحی بینی و پریودی این سوالات پیش میآید که آیا قاعدگی با جراحی بینی تداخلی دارد؟ آیا بهدلیل پریود بودن جراحی بینی لغو میشود؟ عادت ماهانه در عمل بینی به چه صورت است؟ عادت ماهانه در عمل بینی باشیم چه میشود؟ پاسخ جامع این سوالات را در این مقاله بخوانید.
آیا عادت ماهانه در عمل بینی تاثیر دارد؟
تجربه نشان داده است که عادت ماهانه در عمل بینی بودن تداخلی با جراحی ندارد و حتی خونریزی بیمار را افزایش نمیدهد. اما در مواردی که بیماران قاعدگی بسیار دردناکی دارند یا خونریزی قاعدگی بسیار شدید است، جراحی بینی میتواند باعث بیقراری و دشوارتر شدن وضعیت آنها شود.
معمولا برای رفاه حال خانمهایی که در حین جراحی بینی در دوران قاعدگی هستند، پد و شورت مناسب استریل در کلینیکها موجود است. بنابراین اگر در روز جراحی بینی پریود شدید، به پزشک خود بگویید تا صورت نیاز از پدهای استریل استفاده کنید.
یادتان باشد که قاعدگی در زنان یک امر طبیعی است و وقوع آن نباید باعث اضطراب شما شود. اگر قبل از عمل بینی بهصورت ناگهانی پریود شدید (بهخصوص در شرایط عادت ماهانه در عمل بینی به صورت لکه)، نگران نباشید و با آرامش خاطر برای عمل بینی خود آماده شوید.
نیازی به مصرف قرص ال دی قبل از عمل بینی نیست، زیرا مصرف همین دارو میتواند عوارض جراحی را افزایش دهد. در مطلبی با عنوان پریودی در زمان عمل بینی نی نی سایت نیز به چنین نکاتی اشاره شده است.
آیا احتمال به هم ریختن پریود بعد از عمل بینی وجود دارد؟
اگرچه انجام عمل جراحی در دوران پریودی کاملا بیخطر است و زنانیکه در دوره قاعدگی خود هستند با خطر بروز عوارض جانبی بیشتر مواجهه نیستند، اما احتمال به هم ریختن زمان پریود شدن بعد از عمل بینی وجود دارد.
پزشکان معمولا ذکر میکنند که خود را برای تغییر احتمالی زمان سیکل پس از عمل جراحی آماده کنید. زیرا هر استرسی مانند استرس جراحی میتواند بر سطح هورمونهای بدن بهخصوص هورمونهای جنسی استروژن و پروژسترون تأثیر بگذارد و نظم چرخه قاعدگی را تغییر دهد.
در دو مقاله با عناوین «پریود نشدن بعد از عمل بینی» و «پریود شدن بعد از عمل بینی» به جزئیات بیشتری از این مساله و ارتباط بین جراحی بینی و پریودی اشاره کردهایم. پیشنهاد میکنیم مطالعه آنها را از دست ندهید.
انجام جراحی زیبایی بینی در دوران عادت ماهانه تا چه اندازه ممکن است خطرساز باشد؟
اگرچه جراحی بینی در زمان پریودی بهصورت بالقوه بیخطر است، اما برخی از جراحان در صورت پریود شدن ۳ روز قبل از جراحی، در تاریخ جراحی یا حداکثر ۳ روز پس از جراحی، از انجام عمل امتناع میکنند. چراکه معتقد هستند:
- برخی از مطالعات نشان دادهاند که سطوح هورمونی در دوران قاعدگی احتمال ایجاد اسکار و بهبود ضعیف زخم پس از عمل را افزایش میدهند.
- خطر افزایش عوارض جراحی مانند هماتوم یا لخته شدن خون وجود دارد.
- دردهایی مانند کمردرد، گرفتگی عضلات و شکم که معمولا با قاعدگی همراه هستند، تحمل درد جراحی بینی را برای بیمار دشوارتر میکنند.
- عوارض جانبی دوران قاعدگی مانند نفخ، احتباس مایعات، اسهال و یبوست ممکن است بر کیفیت جراحی و طولانیتر شدن دوره نقاهت بعد از جراحی تاثیر بگذارند.
بههمیندلیل، توصیه میکنیم در جلسه مشاوره نظر جراح خود در مورد عادت ماهانه در عمل بینی را جویا شوید.
تاثیر داروی بیهوشی بر قاعدگی چیست؟
پزشکان معتقد هستند که اگرچه داروهای بیهوشی بر پریود شما تأثیر نمیگذارند، اما استرس جراحی و بهبودی میتواند زمان وقوع دوره بعدی پریود شما را به تاخیر بیندازد. البته این مساله در مورد همه خانمها صدق نمیکند و دختران جوانتر کمتر با این مشکل مواجه میشوند.
در مقالهای با عنوان تاثیر داروی بیهوشی بر قاعدگی نی نی سایت نیز به نکات جالبی در این زمینه اشاره شده است.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
ازآنجاییکه همه چیز به دیدگاه دکتر جراحی بینی شما در مورد عمل بینی و پریودی بستگی دارد، پیشنهاد میکنیم قبل از هرگونه اقدامی برای برنامهریزی زمان عمل با جراح بینی هماهنگ باشید. برخی از پزشکان از انجام جراحی در زمان پریودی امتناع میکنند و برخی دیگر مشکلی با این مساله ندارند. از طرفی، مشورت با پزشک میتواند اطلاعات دقیقتری در مورد جراحی بینی و پریودی در اختیار شما بگذارد.
درصورتیکه شرایط مراجعه حضوری را ندارید، توصیه میکنیم از خدمات متخصص گوش و حلق و بینی آنلاین پذیرش۲۴ استفاده کنید. مشکلات خود را مطرح کرده و از مشاوره آنلاین بهترین پزشک متخصص گوش و حلق و بینی برای درمان استفاده کنید.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه جراحی بینی و پریودی
در این بخش میتوانید پاسخ تعدادی از ابهامات ذهنی خود را بیابید.
آیا در دوران پریود یا قاعدگی ماهانه میتوان عمل بینی داشت؟
بله، مشکلی در زمینه جراحی بینی و پریودی وجود ندارد. زیرا اگرچه برخی از خانمها علائم خفیفی مانند گرفتگی و تورم شکم و حساسیت پستان دارند، اما این علائم روی جراحی بینی تاثیری ندارند و باعث افزایش شدت عوارض و خونریزی عمل نمیشوند.
عادت ماهانه در عمل بینی چگونه انجام میشود؟
مشابه شرایط عادی انجام میشود، فقط با این تفاوت که لازم است بیماران علاوهبر کاتتر ادراری از تامپون یا پد استریل نیز استفاده کنند. از نظر پزشکان، اگرچه پریود شدن در روز جراحی بسیار وحشتناک است و در دوران نقاهت بعد از جراحی نیز وضعیت ناخوشایندی به نظر میرسد، اما نباید استرس داشته باشید. میتوانید بدون نگرانی عمل جراحی بینی خود را انجام دهید.
برای درک بهتر رابطه جراحی بینی و پریودی باید با چه متخصصی مشورت کرد؟
پزشک متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک و زیبایی بهترین افراد هستند.