بیمارستان روزبه تهران
در سال 1319 كرسي بيماران رواني در دانشكده پزشكي ايجاد شد .آموزش روانپزشكي در آن سالها منحصر به تدريس دروس نظري توسط شادروان دكتر رضائي بود و شادروان دكترميرسپاسي سالي يك يا دو بار دانشجويان را براي آموزش باليني به تيمارستان شهرداري هدايت مينمودند. در سال 1325 محل فعلي بيمارستان روزبه در اختيار تيمارستان درآمد وبخشي بنام بخش پليكلينيك در آن محل ايجاد گرديد. در سال 1329 يك بخش 30 تختخوابي در بيمارستان امام خميني فعلي و هزار تختخوابي سابق احداث و در تاريخ 1330/7/04همين بخش به محل فعلي بيمارستان روزبه انتقال يافت. و بدين ترتيب بيمارستان روزبه رسماً به دانشگاه تهران پيوست. در سال 1334 احداث اولين واحد بيمارستان رواني در باغ اين بيمارستان آغاز گرديد. در نتيجه در سال 1335 بيمارستان روزبه شامل بخشهاي رواني 1 و 2 شد. در سال 1339 بيمارستان تجديد بنا و بخشهاي مردانه 2 و 3 و زنانه 1 و 2 فعلي در آن احداث گرديد و در تاريخ 1339/06/21با بهره برداري از بناهاي جديد گنجايش بيمارستان به 100 تختخواب رسيد.
در سال 1349 با انحلال بيمارستان وزيري موقتاً بخش اعصاب به بيمارستان روزبه انتقال يافت و تعداد بيست تختخواب از يكصد تختخواب بخشهاي رواني به بخش اعصاب واگذار گرديد كه 10 تختخواب به مردان و 10 تختخواب به زنان اختصاص داده شد و بخشهاي الكتروشوك و الكتروانسفالوگرافي در بيمارستان روزبه راهاندازي شد.در سال 1353 بيمارستان داراي يك بخش زنانه و دوبخش مردانه و يك بخش داخلي اعصاب و یک بخش کاردرمانی بود.فردی خیر به نامآقای نوشيرواني در سال 1355 يك بخش با ظرفيت 30 تخت ساخته وآن را به بيماران رواني اختصاص داد در نتیجه گنجايش بيمارستان به 130 تختخواب افزايش پيدا كرد. در سال 1355 بخش كاردرماني ساخته شد و طبقه فوقاني آن نيز به روانشناسي اختصاص يافت.
در سال 1356 ساختماني در دو طبقه براي بخش و كتابخانه احداث گرديد. در سال 1358 با اختصاص 20 تختخواب به كودكان گنجايش بيمارستان به 150 تختخواب افزايش پيدا كرد اما در سال 1360 بخش كودك منحل و به بخش زنانه تبديل گرديد. در سال 1370 ساختماني جديدي براي دفتر پرستاري و كتابخانه ساخته شد و در سال 1371 كتابخانه قديمي به صورت بخش اورژانس با ظرفيت 15 تختخواب راهاندازي گرديد و تعداد تختهاي بيمارستان به 165 تختخواب افزايش پيدا كرد.در اواخر سال 1376 يك بخش 30 تختخوابي با تغييرات و بازسازيهاي انجام شده به بخش كودك و نوجوان تبديل گرديد و در تاريخ 1377/08/15بطور رسمي توسط رياست محترم دانشگاه افتتاح گرديد.
اورژانس بیمارستان در سال 1376 با اختصاص 5 تخت مردانه و 5 تخت زنانه در محوطه درمانگاه عمومی بیمارستان راه اندازی شد و در مواردی که بیماران نیاز به بستری اورژانس داشتند در فضای اختصاص یافته بستری می گردیدند. در اواخر سال 1379 بخش اعتياد با 13 تخت به جاي بخش مردانة 4 شروع به كاركرد. در سال 1382 طبقه فوقاني بخش روانپزشكي كودك و نوجوان به همت جناب آقاي دكتر كرمانيان احداث و به بيمارستان روزبه اهداء گرديد. بخش فوق به عنوان بخش دختران روانپزشكي كودك و نوجوان در تاريخ 1383/11/20با حضور رياست محترم دانشگاه بهطور رسمي افتتاح گرديد و مجموع تخت های بخش های اطفال دختران و پسران از 20 به 40 تخت افزایش یافت. و مجموع تخت های بیمارستان به 180 تخت افزایش یافت.
در سال 1386 با ساخت بنایی در مکانی حدود 300 مترمربع در طبقه زیرین درمانگاه، بخش اورژانس روان پزشکی باظرفیت 16 تخت در مرداد ماه سال 1386 به بهره برداری رسید. و تعداد تخت های بیمارستان به 196 تخت افزایش یافت. در سال 1390 با بازسازی اساسی بخش های مردان یک و دو و احداث یک بخش و انتقال بخش مردانه 4 به آن تعداد تخت های فعال بیمارستان به 204 تخت افزایش یافت.
این بیمارستان نخستین مرکز مدرن روانپزشکی دولتی در کشور به شمار میرود. ماموريت بيمارستان ارائه خدمات آموزشي، درماني پژوهشي در حوزه روانپزشكي مي باشد.
این صفحه به عنوان وب سایت نوبت دهی اینترنتی بیمارستان روزبه تهران جهت مشاهده خدمات و دریافت نوبت آنلاین پزشکانی که در این مرکز درمانی در حال ارائه خدمات درمانی هستند از طریق پذیرش ۲۴ طراحی و ارائه شده است. البته ممکن است در حال حاضر رزرو نوبت برخی از پزشکان فوق غیرفعال باشد که این موضوع وابسته به تصمیم مرکز در ارائه نوبت گیری بوده است؛ با این وجود شما می توانید از قابلیت مشاوره آنلاین پذیرش۲۴ استفاده کنید. بیش از 500 پزشک متخصص، آماده ارائه خدمات مشاوره پزشکی به صورت تلفنی و متنی هستند. همچنین برای کاربری بهتر و راحت تر مشاوره می توانید اپلیکیشن پذیرش۲۴ را دانلود و نصب کنید.
به طور معمول شما در این صفحه امکان مشاهده رزومه، آدرس مطب ، شماره تلفن تماس، پیج اینستاگرام ادرس کانال تلگرام و سایر راه های ارتباطی با دکتر که از ایشان در دسترس می باشد را خواهید داشت.
همچنین میتوانید در بخش نظرات، تجربه خود در ارتباط با خدمات بیمارستان روزبه تهران را به اشتراک گذاشته و نظرات دیگر کاربران را در مورد این مرکز و پزشکان آن بخوانید.
ما قدردان اعتماد شما به پذیرش۲۴ به عنوان گسترده ترین ابزار الکترونیک ارتباط بین پزشک و بیمار هستیم. لطفا در صورتی که اطلاعات ارائه شده در این صفحه نیاز به اصلاح دارد با مراجعه به صفحه پشتیبانی و یا تذکر به پزشک و یا پرسنل مرکز درمانی این موضوع را به ما اطلاع دهید.