51K
دکتر انیس فرد موسوی

انیس فرد موسوی

فوق تخصص بیماریهای ریه
فوق تخصص بیماریهای ریه
4.3
از ۵
رضایت (518 نظر)
مطب دکتر انیس فرد موسوی
تهران - سعادت آباد سرو غربی بین چهارراه سرو و میدان کتاب جنب داروخانه نیرومند پلاک ۱۰۹ طبقه سوم ورودی از داخل داروخانه نیرومند می باشد.
بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی تریتا
تهران - تهران ، بزرگراه همت ، بزرگراه شهید خرازی ،بعد از خروجی آزادگان ، خروجی بیمارستان تریتا
بیمارستان عرفان نیایش
تهران - اتوبان همت غربی-خیابان کبیری طامه-خیابان بهار-بیمارستان عرفان نیایش

درباره من

اینجانب دکتر انیس فرد موسوی فوق تخصص ریه شاغل در تهران دوره پزشکی عمومی و تخصص داخلی خود را در سال های ۱۳۷۱ و ۱۳۷۸ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اتمام رسانده و بورد فوق تخصصی ریه و ICU را در سال ۱۳۸۶ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کسب نمودم. پس از کسب رتبه اول کشوری در امتحانات بورد تخصصی داخلی در سال ۱۳۷۸ و در همان سال به عضویت هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درآمدم و در سال ۱۳۹۰ به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل گردیدم و بیش از 26 سال سابقه درمان و آموزش دارم.
اینجانب فعالیت خود به عنوان پزشک را در سال ۱۳۷۱ از روستاهای محروم استان اصفهان آغاز کرده و سپس با عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان و شهید بهشتی، توفیق خدمت در بخش‌های پژوهشی و آموزشی این حوزه را نیز یافتم. تحصیل دوره فوق تخصصی ریه  در مرکز آموزشی و پژوهشی مسیح دانشوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت در کنفرانس‌ها و کارگاه‌های علمی داخلی و خارجی و عضویت در انجمن‌های علمی معتبر باعث گردیده است تا با استفاده از آخرین روش‌های علمی به تشخیص و درمان بیماری‌هایی نظیر عفونت‌های ریوی، آلرژی، آسم، سل، سرطان ریه، ختلالات خواب و همچنین بیماری کووید 19 یا کرونا بپردازم. استفاده از تجهیزات به روز تشخیصی نظیر اسپیرومتری، برونکوسکوپی، تست خواب، CPET و ... در تعامل با مراکز درمانی مجهز کشور امکان ارائه خدمات درمانی به بیماران خود را فراهم نموده است.

گالری

فعالیت ها

پذیرش24 بیش از 7 سال و 9 ماه افتخار میزبانی از صفحه اختصاصی انیس فرد موسوی را داشته است.

نظرات درمورد انیس فرد موسوی

4.3
از ۵
رضایت (518 نظر)
برخورد مناسب پزشک
4.4
توضیح پزشک در هنگام ویزیت
4.2
مهارت و تخصص پزشک
4.3
نظر خود را به اشتراک بگذارید:
پزشک را توصیه میکنم
عالی بود...تحت درمان هستم.....فعلا نظری ندارم
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
تشخیص خوب وبه موقع واز سال ۱۴۰۰ تحت نظر خانم دکتر هستیم
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
باسلام و عرض ادب ، رفتار منشی خانم دکتر ، خانم حسینی خیلی خوب و خود خانم دکتر بسیار عالی ، به حرفهای من بادقت گوش دادن خیلی با حوصله بنده را معاینه کردن ، تست تنفس دادم و مجدد من را معاینه کرد و خیلی مبسوط و کامل توضیحات لازم را دادن . دکتری با شخصیت ، حاذق و دارای فهم و کمال و باتجربه بودن . بنده قصد دارم همسرم را برای ویزیت و چکاب ریه خدمت ایشان ببرم . خدای متعال چنین دکترهای با معرفت و وظیفه شناس را حفظ کند ان شاءالله . از سایت خوب شما هم تشکر میکنم. خداخیرتان دهد .
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
عرض ادب:من اولین دفعه بودکه خدمت ایشان رسیدم وهنوز خیلی زوداست که بخام نظری راجب ایشان بدهم اما با توجه به تجربه ای که دارم وازایشان فهمیدم فوق العاده با تجربه وواقعا نابغه هستنندوبسیارباهوش وخیلی خوشحال هستم که بیمارایشان هستم وپرسنل شان هم خیلی بااحترام برخوردکردنند
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
دکتر محترمانه رفتار کردند و به لحاظ تخصص به نظر خوب بودند اما: مطب ط 3 و آسانسور خراب بود که برای متخصص ریه خیییلی غیر حرفه‌ایست. منشی گفتند دارو را از داروخانه روبرو بگیرید و بیارید، که بهانه بود برای ارجاع من به داروخانه روبرو؛
1
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
ایشون وقت کافی گذاشتن صحبتهای منو شنیدن،مثل خیلی از دکترها که سریع و بیخودی برای گرفتن عکس و ….میفرستن نفرستادن و از روی تجربه تشخیص دادن که نیازی نیست و طبق نیازه بنده و شنیدن صحبتهای بنده برام دارو تقویتی تجویز کردن
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
با سلام .بسیار دکتر با اخلاق و مهربان که با دقت به حرف های مریضشون گوش میدن من که خیلی راضی بودم .همچنین رفتار پرسنل بسیار مودبانه بودمن اگر کسی در اینده سراع دکتر را بگیرد حتما ابشان را معرفی میکنم
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
من توی یه مرکز درمانی کار میکنم ، ولی مطب دکتر جز جاهایی است که به‌خاطر‌کرونا خیلی رعایت میکنن و اصلا ازدحام نبود، منشی بسیار مودب و صبوری دارند، خانم دکتر هم بسیار عالی هم توضیح دادند هم وقت گذاشتن
1
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
رفتار پرسنل محترمانه،سالن انتظار معمولی،مدت زمان انتظار تا نوبت ویزیت طولانی،نتیجه ویزیت سرکار خانم دکتر بسیار خوب بنحوی که این نتیجه و حسن ،ایراد انتظار در سالن را برطرف می کند.
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
سلام همه چیز عالی بود منشی خوب رفتاری عالی ومحترمانه. خانم دکتر بسیار عالی با کمال دقت و خونسردی تمام پرونده پزشکی مارا مطالعه کردن راهنمایی خوبی کرد. متشکرم از خانم دکتر موسوی
چقدر مفید بود؟
پذیرش۲۴
پزشکان و مراکز درمانی ایران
پزشکان و مراکز درمانی تهران
متخصص ریه و دستگاه تنفسی تهران
انیس فرد موسوی

انیس فرد موسوی، فوق تخصص بیماریهای ریه در شهر تهران است. مطب انیس فرد موسوی در سعادت آباد سرو غربی بین چهارراه سرو و میدان کتاب جنب داروخانه نیرومند پلاک ۱۰۹ طبقه سوم ورودی از داخل داروخانه نیرومند می باشد. واقع شده است که در صورت نیاز می‌توانید با شماره 09391191918 تماس بگیرید.

تاکنون 51K نفر از پروفایل انیس فرد موسوی، فوق تخصص بیماریهای ریه بازدید کرده‌اند؛ همچنین 86٪ مراجعین (518 نظر ثبت شده) از ایشان رضایت داشته‌اند. نظرات انیس فرد موسوی در پروفایل دکتر در پذیرش۲۴ قابل مشاهده است.

زودترین زمان رزرو نوبت از مطب انیس فرد موسوی 1 اردیبهشت 2:00 عصر می‌باشد که می‌توانید از طریق وبسایت و یا اپلیکیشن نوبت‌دهی پذیرش۲۴ نوبت خود را به صورت اینترنتی و غیرحضوری دریافت کنید.

اگر زمان کافی برای مراجعه حضوری به پزشک مورد نظر خود را ندارید، به پروفایل پزشک در پذیرش۲۴ سری بزنید و در صورت فعال بودن خدمات ویزیت آنلاین ایشان، نوبت ویزیت آنلاین خود را دریافت کنید؛ در غیر این‌صورت می‌توانید از سایر پزشکان فوق تخصص بیماریهای ریه ویزیت آنلاین (تلفنی و متنی) نوبت بگیرید.

در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام انیس فرد موسوی، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.

  • آدرس مطب انیس فرد موسوی: تهران، سعادت آباد سرو غربی بین چهارراه سرو و میدان کتاب جنب داروخانه نیرومند پلاک ۱۰۹ طبقه سوم ورودی از داخل داروخانه نیرومند می باشد.
  • تلفن مطب انیس فرد موسوی: 09391191918
  • تخصص انیس فرد موسوی: فوق تخصص بیماریهای ریه
  • تخصص های مرتبط
    خانه
    جستجو
    نوبت های من
    پروفایل