4.2K
دکتر پریسا احمدی ابنوی

پریسا احمدی ابنوی

متخصص بیماریهای پوست
متخصص بیماریهای پوست
4.3
از ۵
رضایت (7 نظر)

آدرس و تلفن تماس

گزارش تلفن و آدرس صحیح
مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین علی(ع) گراش
گراش - میدان شهید بهشتی، بلوار شیخ احمد انصاری.
مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین علی (ع) گراش در سال 1359 به همت والای بانی خیر شروع به ساخت گردید و در سال 1367 کار ساختمانی آن به پایان رسید و در سال 1368 با حضور جنــــــاب آقای دکتر ملک زاده وزیر وقت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسئولین افتتاح گردید. این مرکز در زمینی به مساحت 21 هکتار و با زیر بنای 19000 متر مربع احداث گردید که با توجه به توسعه و ساخت و ساز های جدیدی که به مرور مورد نیاز بوده زیر بنا به بیش از 26000 متر مربع رسیده است ، فضای سبز محوطه مرکز 12 هکتار می باشد. این مرکز دارای 70 واحد منازل مسکونی یک خوابه ، دو خوابه و سه خوابه بوده و زیر بنای کل واحدهای مسکونی بالغ بر 12000 متر مربع می باشد. ساختمان های جانبی مرکز شامل : مسجد،درمانگاه،سردخانه،اقامت گاه همراه بیمار، نگهبانی و سوپرمارکت می باشد. از آنجائیکه در جنوب استان فارس و بعضی از شهرستانهای همجوار واقع در استان های هرمزگان و بوشهر فاقد دستگاه سی تی اسکن می باشند ، لذا تنها دستگاه سی تی اسکن در این مرکز مستقر می باشد و این مرکز به عنوان مرکز تصادفات (تروما) شناخته شده است و بیماران از اقصی نقاط به این مرکز ارجاع داده می شوند.

فعالیت ها

10 مشاوره موفق
پذیرش24 بیش از 2 سال و 7 ماه افتخار میزبانی از صفحه اختصاصی پریسا احمدی ابنوی را داشته است.

نظرات درمورد پریسا احمدی ابنوی

4.3
از ۵
رضایت (7 نظر)
برخورد مناسب پزشک
4.1
توضیح پزشک در هنگام ویزیت
4.1
مهارت و تخصص پزشک
4.7
نظر خود را به اشتراک بگذارید:
پزشک را توصیه میکنم
خانم دکتر عالی بودند فقط مدت زمان انتظار جهت ویزیت خیلی زیاد بود.
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
پزشک خوبی هستن. درموعدمقرردرمطب بودند. به صحبتهای بیمارخوب گوش میکردند. به بیمارتوضیحات مفیدمیدادند. درهرحال ازایشان راضی هستم. سعی شود دستگاه اشعه ایکس. وسایردستگاها دردرمانگاه تجهیزشود
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
خوش برخورد و کاربلد بودن برای مشکل تیروئید ویزیت شدم ک باید دوباره برسی میشد با آزمایش خون
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
بسیار خوش برخورد و با حوصله بودند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
من راضی بودم برخورد دکتر عالی بود خوش برخورد تشخیص هم فعلا درست
چقدر مفید بود؟
پزشک را توصیه میکنم
برخورد دکتر عالیه ولی منشی کلینیک اصلأ بیمار را طبق نوبت نمی فرستادند
چقدر مفید بود؟
پذیرش۲۴
پزشکان و مراکز درمانی ایران
پزشکان و مراکز درمانی گراش
متخصص پوست و مو گراش
پریسا احمدی ابنوی

پریسا احمدی ابنوی، متخصص بیماریهای پوست در شهر (ثبت نشده) است. مطب پریسا احمدی ابنوی در (ثبت نشده) واقع شده است که در صورت نیاز می‌توانید با شماره (ثبت نشده) تماس بگیرید.

تاکنون 4.2K نفر از پروفایل پریسا احمدی ابنوی، متخصص بیماریهای پوست بازدید کرده‌اند؛ همچنین 86٪ مراجعین (7 نظر ثبت شده) از ایشان رضایت داشته‌اند. نظرات پریسا احمدی ابنوی در پروفایل دکتر در پذیرش۲۴ قابل مشاهده است.

اگر زمان کافی برای مراجعه حضوری به پزشک مورد نظر خود را ندارید، به پروفایل پزشک در پذیرش۲۴ سری بزنید و در صورت فعال بودن خدمات ویزیت آنلاین ایشان، نوبت ویزیت آنلاین خود را دریافت کنید؛ در غیر این‌صورت می‌توانید از سایر پزشکان متخصص بیماریهای پوست ویزیت آنلاین (تلفنی و متنی) نوبت بگیرید.

در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام پریسا احمدی ابنوی، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.

  • آدرس مطب پریسا احمدی ابنوی: ثبت نشده
  • تلفن مطب پریسا احمدی ابنوی: ثبت نشده
  • تخصص پریسا احمدی ابنوی: متخصص بیماریهای پوست
  • تخصص های مرتبط
    خانه
    جستجو
    نوبت های من
    پروفایل